Servicii

Compania

Circuit Design SRL realizeaza proiectare hardware si software pentru sisteme embedded, de la unitati cu un singur procesor care executa un numar limitat de functii pana la sisteme complexe compuse din dispozitive multiple cu diverse periferice si subsisteme.

Sistemele embedded sunt folosite deja in majoritatea produselor create in lume. Ele rezolva o mare varietate de probleme cu aplicabilitate diversa si pot spori performantele, fiabilitatea si eficienta oricarui proces.

Multe companii externalizeaza proiectarea de dispozitive electronice pentru ca astfel costurile de cercetare se pot reduce foarte mult.

Compania

Servicii

Schematic Capture or DesignCaptura de scheme electrice - consta in introducerea schemelor electronice din orice format intr-un software CAD.

Digitalizarea schemelor electronice este al doilea pas in ciclul de proiectare al unui produs electronic si consta in introducerea schemelor electronice din orice format intr-un software CAD.

Schematic capture involves not only entering the circuits into the CAD system, but also generally calls for decisions that may seem more appropriate for later in the design, such as package choice. Although packages may be changed later, many PCB CAD systems ask the designer to choose both the part and package when placing it into the schematic capture program.

PCB, Layout DesignFiecare PCB este diferit asa ca pentru fiecare design in parte trebuie stabilit un set de reguli distincte. Lucram alaturi de clientii nostri pentru a depasi diverse provocari, de la reducerea costului de productie la micsorarea suprafetei placii sau introducerea ei intr-o carcasa produsa in serie.

Echipa noastra ofera un serviciu rapid de prototipare pentru orice tip de proiect, indiferent de complexitate, termenul de proiectare si fabricare a prototipurilor fiind calculat de la inceput.

Firmware Writing, Microcontroller Coding Compania noastra ofera si servicii de programare embedded, dar si proiectarea de aplicatii web pentru sistemele care transmit informatii de la senzori catre o interfata web prin GPRS sau WiFi.

Acest lucru ne permite sa fim implicati in dezvoltarea unui produs de la faza de specificatii pana la un prototip functional.

Full Device Design, Prototyping Designul complet se refera la capacitatea noastra de a dezvolta un produs de la faza de concept pana la productie in serie.
Pentru clientii nostri este mult mai simplu sa explice specificatiile proiectului o singura data catre echipa noastra fara a fi nevoiti sa se adrese mai multor firme diferite pe durata dezvoltarii produsului.

Timpul de trecere a produsului in productie va fi astfel scurtat, iar raspunderea functionarii corecte a produsului va fi asumata de noi.